Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Γιάννης Παναγιώτου, μαζί με την Επίτροπο Ισότητας των Φύλων, κα Τζόζι Χριστοδούλου, απευθύνθηκε προς τις γυναίκες εργαζόμενες στο Υπουργείο.

Στο μήνυμά του προς τις γυναίκες, ο Υπουργός ανέφερε ότι η σημερινή ημέρα αποτελεί υπενθύμιση των αγώνων που έγιναν και που συνεχίζονται για την ισότητα μεταξύ γυναικών και ανδρών, η οποία αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την οικοδόμηση μιας σύγχρονης κοινωνίας. Τόνισε, δε, ότι η ισότητα περνά μέσα από την εργασία: την ισότιμη πρόσβαση, τη μείωση του χάσματος των αμοιβών και την αποδόμηση των στερεοτύπων.

Από πλευράς της η κα Χριστοδούλου αναφέρθηκε στη σημασία της διάστασης του φύλου στην Κυβερνητική πολιτική, ενώ σε συνάντηση που ακολούθησε μεταξύ του Υπουργού και της Επιτρόπου, συζητήθηκαν τρόποι προώθησης των κοινών τους στόχων.

8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Go to top of page