Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων


30 Ιανουαρίου 2024
Δελτίο Τύπου

Συνάντηση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων με τον Πρόεδρο και αντιπροσωπεία του Δημοκρατικού Κόμματος


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024 συνάντηση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Γιάννη Παναγιώτου με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος κ. Νικόλα Παπαδόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα και τους Βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας του κόμματος. Η συνάντηση αφορούσε στην ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τον σχεδιασμό υλοποίησης των πολιτικών προτεραιοτήτων του Υπουργείου για το 2024, στο πλαίσιο του Προγράμματος Διακυβέρνησης.

Σε δηλώσεις που έγιναν μετά από τη συνάντηση επιβεβαιώθηκε εκατέρωθεν η ικανοποίηση για την εποικοδομητική συνεργασία και τα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί. Συγκεκριμένα, ο Υπουργός ανέφερε ότι για την εφαρμογή της ανθρωποκεντρικής πολιτικής της Κυβέρνησης, σύμφωνα με τις ανάγκες της κοινωνίας και τις δυνατότητες της οικονομίας, είναι απαραίτητος ο κοινωνικός και πολιτικός διάλογος. Επεσήμανε ότι ειδικότερα με τις πολιτικές δυνάμεις που στηρίζουν την Κυβέρνηση η συνεργασία είναι ουσιαστική, μέσα από αυτή έχουν ήδη επιτευχθεί σημαντικά αποτελέσματα κατά τους προηγούμενους μήνες με την συμβολή του Δημοκρατικού Κόμματος, και θα επιτευχθούν ακόμη περισσότερα στο επόμενο διάστημα.

Ο Κυβερνητικός Προγραμματισμός για το 2024 που παρουσιάστηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αποτελεί μια καινοτόμο πρακτική διακυβέρνησης με λογοδοσία και διαφάνεια, στο πλαίσιο της οποίας οι δράσεις του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ξεκινούν να υλοποιούνται άμεσα, με θετικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα των πολιτών.

Συνάντηση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων με τον Πρόεδρο και αντιπροσωπεία του Δημοκρατικού Κόμματος Συνάντηση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων με τον Πρόεδρο και αντιπροσωπεία του Δημοκρατικού Κόμματος

Go to top of page