Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων


5 Φεβρουαρίου 2024
Δελτίο Τύπου

Συνάντηση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων με τον Πρόεδρο και αντιπροσωπεία της ΕΔΕΚ


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024 συνάντηση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Γιάννη Παναγιώτου με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ κ. Μαρίνο Σιζόπουλο και αντιπροσωπεία του κόμματος. Η συνάντηση αφορούσε στην ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τον σχεδιασμό υλοποίησης των πολιτικών προτεραιοτήτων του Υπουργείου για το 2024, στο πλαίσιο του Προγράμματος Διακυβέρνησης.

Σε δηλώσεις που έγιναν μετά από τη συνάντηση επιβεβαιώθηκε και από τις δύο πλευρές η ικανοποίηση για την εποικοδομητική συνεργασία και τα αποτελέσματα που έχουν ήδη επιτευχθεί. Συγκεκριμένα, ο Υπουργός ανέφερε ότι για την επιτυχή εφαρμογή της ανθρωποκεντρικής πολιτικής της Κυβέρνησης είναι απαραίτητος ο κοινωνικός και πολιτικός διάλογος. Επεσήμανε ότι ειδικότερα με τις πολιτικές δυνάμεις που στηρίζουν την Κυβέρνηση, η συνεργασία είναι συνεχής και ουσιαστική ενώ ευχαρίστησε την ΕΔΕΚ για την συμβολή της στην υλοποίηση του κυβερνητικού σχεδιασμού.

Συνάντηση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων με τον Πρόεδρο και αντιπροσωπεία της ΕΔΕΚ Συνάντηση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων με τον Πρόεδρο και αντιπροσωπεία της ΕΔΕΚ Συνάντηση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων με τον Πρόεδρο και αντιπροσωπεία της ΕΔΕΚ

Go to top of page