Κυπριακή Δημοκρατία
Κυπριακή Δημοκρατία - Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας

ΑνακοινώσειςΑνακοίνωση - Προκήρυξη του Διαγωνισμού Σχολικών Παραδειγμάτων Καλής Πρακτικής για το ακαδημαϊκό έτος 2018 - 2019 - Ένταξη των Θεμάτων Ασφάλειας και Υγείας στο Εκπαιδευτικό Σύστημα της Κύπρου
Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού προκηρύσσουν και φέτος, για δέκατη φορά, τον Διαγωνισμό Σχολικών Παραδειγμάτων Καλής Πρακτικής. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Προδημοτική και Δημοτική, Γυμνασιακή, Λυκειακή περιλαμβανομένης και της Τεχνικής) με μια ή περισσότερες συμμετοχές.

Σκοπός του Διαγωνισμού είναι η προώθηση των θεμάτων ασφάλειας και υγείας στο άμεσο σχολικό περιβάλλον και ο καθορισμός δράσεων ώστε να προωθείται η εκτίμηση και η σωστή διαχείριση κινδύνων που εντοπίζονται.

Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας θα αθλοθετήσει το Διαγωνισμό και θα απονεμηθούν τιμητικά διπλώματα και χρηματικά βραβεία αξίας €400 στην Πρώτη καλύτερη συμμετοχή από κάθε βαθμίδα. Η απονομή των διπλωμάτων και των βραβείων θα γίνει στη διάρκεια της Τελετής Λήξης της Εβδομάδας Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία 2019 η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2019.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Επίσης, για ενημερωτικό υλικό σχετικά με τα θέματα ασφάλειας και υγείας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας στη διεύθυνση www.mlsi.gov.cy/dli ή να επικοινωνούν με την Επιθεωρήτρια Εργασίας κα Κυριακή Γεωργάκη στο τηλέφωνο 22405607.

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ
ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

Μάρτιος 2019