Κυπριακή Δημοκρατία
Κυπριακή Δημοκρατία - Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας

ΑνακοινώσειςΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Διαλέξεις για θέματα Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ασφάλειας και Υγείας Κύπρου και την CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ (ΚΔΟΘ/11)
Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΤΕΕ), στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τους Κοινωνικούς Εταίρους για προβολή θεμάτων της αρμοδιότητάς του, συμμετέχει στη διοργάνωση σειράς διαλέξεων μαζί με τον Σύνδεσμο Ασφάλειας και Υγείας Κύπρου (ΣΑΥΚ) και την CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.

Οι διαλέξεις, στις οποίες θα παρουσιάζονται διάφορα θέματα Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία:
  • απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες που ασχολούνται με τα θέματα αυτά όσο και στο κοινό,
  • προσφέρονται δωρεάν στους συμμετέχοντες, και
  • θα πραγματοποιούνται στο αμφιθέατρο των κεντρικών γραφείων του Ομίλου της CNP INSURANCE HOLDINGS, που βρίσκεται στην οδό Ακροπόλεως 17 στη Λευκωσία.

Η πρώτη διάλεξη πραγματοποιήθηκε στις 18/5/2022 και σε αυτή παρουσιάστηκαν οι Κανονισμοί Διαχείρισης των Θεμάτων Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία. Ακολουθεί η παρουσίαση που δόθηκε από τη Λειτουργό του ΤΕΕ.

Η δεύτερη διάλεξη με θέμα «Η νέα Ευρωπαϊκή Στρατηγική για τα Χημικά Προϊόντα και η διασύνδεση με τη νομοθεσία για Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία» θα πραγματοποιηθεί στις 25/5/2022. Ακολουθεί η πρόσκληση για τη διάλεξη στις 25/5/2022.

20 Μαΐου 2022

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Αρχείο Acrobat Reader Dialexi_gia_Kanonismous_Diaxeirisis_20220518.pdf (1823,04 Kb)
Αρχείο Acrobat Reader Prosklisi_se_ekdilosi_SAYK_CNP_TEE_gia_ta _Ximika_25-05-2022.pdf (247,96 Kb)