Κυπριακή Δημοκρατία
Κυπριακή Δημοκρατία - Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας

ΑνακοινώσειςΑνακοίνωση - Προκήρυξη Διαγωνισμού Γελοιογραφίας 2022
O Σύνδεσμος Ασφάλειας και Υγείας Κύπρου, το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας και o Σύνδεσμος Κυπρίων Γελοιογράφων, προκηρύσσουν τον 2ο Διαγωνισμό Γελοιογραφίας με θέμα «Ασφαλείς & Υγιείς Χώροι Εργασίας – Μειώστε την Καταπόνηση».

Το θέμα του Διαγωνισμού είναι εμπνευσμένο από την Ευρωπαϊκή Εκστρατεία για τη διαχείριση των Μυοσκελετικών Παθήσεων (ΜΣΠ) που σχετίζονται με την εργασία, την οποία διεξάγει για τα έτη 2020-2022, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία (EU-OSHA).

Στόχος του Διαγωνισμού, στον οποίο μπορούν να συμμετάσχουν με τις γελοιογραφίες τους πρόσωπα ηλικίας μέχρι 101 ετών, είναι η ευαισθητοποίηση για πρόληψη των ΜΣΠ που προκύπτουν από την εργασία.

Η τελευταία ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων είναι η 16η Σεπτεμβρίου 2022, ενώ η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού και η Βράβευση των Επιτυχόντων θα γίνει τον Οκτώβρη του 2022. Η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί αργότερα.

Στο συνημμένο Παράρτημα μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τους όρους του Διαγωνισμού.

Ακολουθεί φωτογραφικό Υλικό από την Τελετή Βράβευσης του 1ου Διαγωνισμού Γελοιογραφίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 25 του Οκτώβρη το 2019.


Αρχείο Acrobat Reader Oroi_ Diagonismou_Geliografias_2022.pdf (709,05 Kb)