Κυπριακή Δημοκρατία
Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων

Διευθυντής


ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ


Αγαπητέ Επισκέπτη,


Σε καλωσορίζω στην ιστοσελίδα των Υπηρεσιών Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ελπίζω ότι οι πληροφορίες που θα βρείς, να λύουν αρκετές από τις απορίες σου και έτσι δεν θα χρειάζεται, τις περισσότερες φορές, η προσωπική σου παρουσία στα γραφεία μας.

Στόχος μας είναι η εύκολη πρόσβαση σου σε πληροφορίες αναφορικά με τα δικαιώματα και υποχρεώσεις των εργαζομένων και των εργοδοτών στον Τομέα της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείς να βρεις πληροφορίες αναφορικά με τη δομή των Υπηρεσιών Κοινωνικών Ασφαλίσεων, τις νομοθεσίες και τα σχέδια που εφαρμόζουν, τους σχετικούς Κανονισμούς της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης για το συντονισμό των Συστημάτων Κοινωνικής Ασφάλειας στις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης, τις Διμερείς Συμβάσεις Κοινωνικής Ασφάλειας που η Κύπρος έχει συνάψει με άλλες χώρες καθώς και σχετικά στατιστικά στοιχεία, έντυπα αιτήσεων και εκδόσεις.

Η ιστοσελίδα σου παρέχει ακόμα πρόσβαση σε ανακοινώσεις, εκδηλώσεις που οργανώνονται, προσφορές που προκηρύσσονται και κενές θέσεις εργασίας που δημοσιεύονται.

Παρακαλώ μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας, μέσω της ιστοσελίδας μας, αν έχεις οποιαδήποτε ερώτηση, παράπονο ή εισήγηση. ΄Ολοι οι Λειτουργοί και εγώ προσωπικά έχουμε σαν κύρια αποστολή μας την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Θεοφάνης Τρύφωνος
Διευθυντής
No documents found


ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Ρύθμιση Ληξιπρόθεσμων Κοινωνικών Εισφορών

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Έφορος Ιδρυμάτων Επαγγελματικών Συνταξιοδοτικών Παροχών

Cyprus Flight Pass

Ασφαλές Διαδίκτυο

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Αριάδνη - Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες

Ενημερωτικοί Οδηγοί

Στατιστικά Στοιχεία

Καν'το ηλεκτρονικα

Συντονισμός Συστημάτων Κοινωνικής Ασφάλειας στην Ε.Ε.

Διαδικτυακή Υπηρεσία του Κέντρου Παραγωγικότητας ''Ενημέρωσε με''

The Cyprus Social Insurance Scheme

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ΜΙΜ

Σύστημα πληροφόρησης για την Εσωτερική Αγορά Internal Market Information System (IMI)

Δικτυακή Πύλη «Η Ευρώπη σου»: Πρακτικός Οδηγός για πολίτες και επιχειρήσεις σχετικά με τα δικαιώματα και τις δυνατότητες που προσφέρει η ενιαία αγορά της ΕΕ.

e-procurment

Οπτικοακουστικά

Κύπρος και Ομοσπονδία