Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων


Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων στη Γιορτή της Τρίτεκνης Μάνας

Σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Π.Ο.Π.Ο. Λάρνακας και Αμμοχώστου, αφιερωμένη στις νέες τρίτεκνες μητέρες, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Γιάννης Παναγιώτου απηύθυνε χαιρετισμό, όπου εξήρε τον ρόλο των τρίτεκνων μητέρων και αναφέρθηκε σε τρόπους στήριξής τους από την Κυβέρνηση.

Στον χαιρετισμό του, ο κ. Παναγιώτου τόνισε την πρόθεσή του, ως Πρόεδρος του Εθνικού Φορέα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής, για άμεση επαναδραστηριοποίηση του Φορέα, στο πλαίσιο του οποίου εκπονείται νέο Σχέδιο Δράσης.

Παράλληλα, ανέφερε καταλήγοντας, βρίσκονται σε πορεία υλοποίησης ρυθμίσεις που θα δημιουργούν υποστηρικτικό περιβάλλον για εργαζόμενους γονείς καθώς, ανάμεσα στους στόχους του Υπουργείου, είναι η ανάπτυξη κουλτούρας ισορροπημένων γονικών ρόλων μεταξύ ανδρών και γυναικών, γεγονός που θα προωθήσει την ενεργοποίηση και επαναφορά των γυναικών στην παραγωγική διαδικασία.

Χαιρετισμός του Υπουργού στη Γιορτή της Τρίτεκνης Μάνας Χαιρετισμός του Υπουργού στη Γιορτή της Τρίτεκνης Μάνας Χαιρετισμός του Υπουργού στη Γιορτή της Τρίτεκνης Μάνας

Go to top of page