Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Βρίσκεστε στη σελίδα: Αρχική Σελίδα Υπουργός Χαιρετισμός

ΧαιρετισμόςΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ Κας ΖΕΤΑΣ ΑΙΜΙΛΙΑΝΙΔΟΥ,

ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ.


Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Η προσπάθεια μας είναι να σας παρέχουμε συνεχή πληροφόρηση για το έργο που επιτελείται στο Υπουργείο. Παράλληλα, μέσω της ιστοσελίδας, προσφέρεται ένα μέσο αμφίδρομης επικοινωνίας ώστε να λαμβάνουμε υπόψη και τα δικά σας μηνύματα, εισηγήσεις ή και επισημάνσεις, για την πιο εύρυθμη λειτουργία του Υπουργείου και, φυσικά, την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

.

Επίκεντρο της προσπάθειας του Υπουργείου είναι η καλύτερη αντιμετώπιση των κοινωνικών επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης, που περνά η πατρίδα μας, με σκοπό την συγκρότηση ενός ισχυρού και αποτελεσματικού κοινωνικού κράτους για την ανάκαμψη της οικονομίας, την ευημερία των πολιτών και την ταχεία και ισορροπημένη ανάπτυξη μέσα σε συνθήκες σταθερότητας, δικαιοσύνης και κοινωνικής συνοχής.

.

Το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων θα λειτουργεί ως σταθερός, αποτελεσματικός και αξιόπιστος αρωγός του πολίτη, με πλήρη σεβασμό και στοχευμένη στήριξη στις οικονομικά και κοινωνικά ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, για την όσο το δυνατόν ικανοποιητική επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

.

Επιδίωξη μας είναι όπως, μέσω μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής και πολιτικής πλήρους εκμετάλλευσης συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωση, αξιοποιήσουμε το εργατικό δυναμικό και τους νέους μας ώστε, διά της επαγγελματικής κατάρτισης και επανεκπαίδευσης του εργατικού δυναμικού, να επιτύχουμε την βελτίωση της απασχόλησης και την μείωση της ανεργίας στον τόπο μας.

.

Το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων θέλει, επιδιώκει και ζητά την συνεργασία των πολιτών επειδή πιστεύει πως, όλοι μαζί, και με συντονισμένες προσπάθειες και συνέργειες μπορούμε να ξεπεράσουμε τις σημερινές δυσκολίες και να οδηγήσουμε ξανά την πατρίδα μας στον δρόμο της ανάπτυξης και της προκοπής.Στρατηγική για την Κοινωνική Πολιτική 2022-2027

Μέτρα στήριξης για αντιμετώπιση των επιπτώσεων του κορωνοϊού

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Επίδομα Τέκνου και Επίδομα Μονογονεϊκής Οικογένειας

ΣΧΕΔΙΟ ΕΣΤΙΑ

Κορωνοϊός

Έντυπα / Αιτήσεις

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ
KAI ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Εργατικές Διαφορές/Μεσολάβηση

Δωρεάν Προγράμματα Κατάρτισης

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Cyprus Flight Pass

EURES

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ

Επιτροπή Ισότητας των Φύλων

Like us on Facebook

ILO

Ασφαλές Διαδίκτυο