Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Βρίσκεστε στη σελίδα: Αρχική Σελίδα Οργανισμοί κάτω από την Εποπτεία του Υπουργείου Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις


Η νέα Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου ανέλαβε καθήκοντα - 03/04/2013


Σε μια σύντομη τελετή παράδοσης χαρτοφυλακίου η νέα Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Ζέτα Αιμιλιανίδου, ανέλαβε σήμερα καθήκοντα.
Παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από τον απερχόμενο Υπουργό κ. Χάρη Γεωργιάδη, η κ. Αιμιλιανίδου δήλωσε: «Αντιλαμβάνομαι πλήρως την κρισιμότητα των στιγμών που περνά ο τόπος μας και με τιμά ιδιαίτερα ο διορισμός μου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ως Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων». Στη συνέχεια, απευθυνόμενη προς το προσωπικό του Υπουργείου ανέφερε: «Θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσουμε όλοι με ευαισθησία τα προβλήματα των συνανθρώπων μας. Ως Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων θα έχουμε την ευκαιρία να εργαστούμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο, με στόχο την εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος και την απάμβλυνση των προβλημάτων των συμπολιτών μας».
Ο απερχόμενος Υπουργός κ. Χάρης Γεωργιάδης τόνισε ότι έχει διαπιστώσει πως στο Υπουργείο Εργασίας υπάρχουν ικανότατα, πολύ έμπειρα στελέχη, τα οποία είναι σε θέση να στηρίξουν τη νέα Υπουργό στη δύσκολη περίοδο που έχουμε μπροστά μας.
Ο κ. Γεωργιάδης ευχήθηκε στη νέα Υπουργό καλή δουλειά και τη διαβεβαίωσε ότι η μεταξύ τους συνεργασία θα είναι συνεχής και συστηματική.
Ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου, Γεώργιος Παπαγεωργίου, μιλώντας εκ μέρους του προσωπικού, της Γενικής Διεύθυνσης και των Τμημάτων καλωσόρισε τη νέα Υπουργό και σημείωσε ότι είχε την τύχη και τη χαρά να την γνωρίζει και να έχει συνεργαστεί μαζί της για πάρα πολλά χρόνια. «Γνωρίζω τη μεθοδικότητα, την εργατικότητα, την αποτελεσματικότητα της και είμαι βέβαιος ότι τα εχέγγυα αυτά σε συνδυασμό με τις πλούσιες γνώσεις και εμπειρία της θα την βοηθήσουν να ηγηθεί με επιτυχία του Υπουργείου στην πιο δύσκολη ίσως περίοδο της ιστορίας του», είπε ο κ. Παπαγεωργίου.
Τέλος, Ο Γενικός Διευθυντής διαβεβαίωσε την Υπουργό ότι στη δύσκολη αποστολή που αναλαμβάνει δεν είναι μόνη, αλλά έχει μαζί της όλο το προσωπικό του Υπουργείου και εξέφρασε την πεποίθηση ότι υπό την καθοδήγησή της το Υπουργείο θα ανταπεξέλθει.Σχετικά Αρχεία:
 Παράδοση χαρτοφυλακίου 24 ΑΠΡ 13.docx

Μέτρα στήριξης για αντιμετώπιση των επιπτώσεων του κορωνοϊού

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ 2020

ΣΧΕΔΙΟ ΕΣΤΙΑ

Κορωνοϊός

Έντυπα / Αιτήσεις

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ
KAI ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Εργατικές Διαφορές/Μεσολάβηση

Δωρεάν Προγράμματα Κατάρτισης

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

EURES

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ

Επιτροπή Ισότητας των Φύλων

Like us on Facebook

ILO

Ασφαλές Διαδίκτυο

Cyprus Portal

eProcurement