Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Κέντρο Παραγωγικότητας

Συνδέσου ΨηφιακάΈργο Προώθησης Συστημάτων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ψηφιακών ΔεξιοτήτωνΤο Κέντρο Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ) σε συνεργασία με το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (ΤΗΕ) ανακοινώνουν τη διοργάνωση:
  1. Εργαστηρίων διάρκειας 6 ωρών για την εκμάθηση των συστημάτων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, με έμφαση στη Διαδικτυακή Πύλη Αριάδνη, το TaxisNet και το Διαδικτυακό Σύστημα Πληρωμής Εισφορών στις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων.
  2. Προγραμμάτων Κατάρτισης διάρκειας 27 ωρών για την εκμάθηση ψηφιακών δεξιοτήτων, με έμφαση στη χρήση του διαδικτύου και των βασικών εφαρμογών του.
  3. Προγραμμάτων κατάρτισης για εκμάθηση ψηφιακών δεξιοτήτων για πρόσωπα τρίτης ηλικίας (60 και άνω): α) σε περιβάλλον Windows (24 ώρες), β) σε περιβάλλον Android (15 ώρες), γ) σε περιβάλλον iOS (15 ώρες).
  4. Προγραμμάτων κατάρτισης διάρκειας 3 ωρών στην Ασφάλεια στο Διαδίκτυο (Βασικό Επίπεδο), στο οποίο καλύπτονται μεταξύ άλλων: οι κίνδυνοι στο Διαδίκτυο, τα κακόβουλα λογισμικά, οι ασφαλείς ηλεκτρονικές αγορές και προστασία καταναλωτή, τα κοινωνικά δίκτυα και το ηλεκτρονικό έγκλημα.
  5. Προγραμμάτων Κατάρτισης διάρκειας 18 ωρών στη Word.
  6. Προγραμμάτων Κατάρτισης διάρκειας 18 ωρών στην Excel.
  7. Προγραμμάτων Κατάρτισης διάρκειας 12 ωρών στην PowerPoint.Όλα τα εργαστήρια και προγράμματα κατάρτισης προσφέρονται δωρεάν σε όλες τις πόλεις. Στους συμμετέχοντες που ολοκληρώνουν με επιτυχία το κάθε πρόγραμμα δίδεται πιστοποιητικό συμμετοχής.


Οι ημερομηνίες, ώρες και ο χώρος διεξαγωγής των προγραμμάτων παρουσιάζονται στο Ημερολόγιο Προγραμμάτων. Πατώντας στον τίτλο του κάθε προγράμματος μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες του προγράμματος καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα. Πατώντας εγγραφή από το σημείο αυτό μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα παρουσιαστεί. Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές και τηλεφωνικώς στα τηλέφωνα 24812350, 25873588 και 22806114.

Μεσογειακό Ινστιτούτου Διεύθυνσης

Συνδέσου Ψηφιακά

Ψηφιακές Δεξιότητες

Φωτοβολταϊκά και Θερμικά Συστήματα

3cy-exports

Εγγραφή στη λίστα Επαφών του Κέντρου Παραγωγικότητας

Επιλογή Συνεργατών/ Εκπαιδευτών για τα προγράμματα του ΚΕΠΑ / MIM

Έργο Συγχρηματοδοτούμενο από Ελβετία

Ενημέρωσέ με

Ερωτηματολόγιο: Διερεύνηση Αναγκών Κατάρτισης

Διαδικτυακή Πύλη

To ΚΕΠΑ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Κυπριακή Πύλη Δια βίου Μάθησης

Κάντο Ηλεκτρονικά

Μια Παραγωγική Μέρα

Δημόσιες Συβάσεις

Διαγωνισμός Euroskills Κύπρος

Enterprise Europe Network