Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Κέντρο Παραγωγικότητας
Βρίσκεστε στη σελίδα: Αρχική Σελίδα Φωτογραφικό Υλικό

Φωτογραφικό Υλικό


Δελτίο Τύπου: Τελετή αποφοίτησης των φοιτητών του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων 2012/2013 του Μεσογειακού Ινστιτούτου Διεύθυνσης του ΚΕΠΑ


Η τελετή αποφοίτησης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15/11/2013, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων των Κεντρικών Γραφείων Διοίκησης της Τράπεζας Κύπρου στην παρουσία εκπροσώπου της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γενικών Διευθυντών και στελεχών Τμημάτων και Ημικρατικών Οργανισμών, καθηγητών και προσωπικού του Ινστιτούτου και συγγενών και φίλων των αποφοίτων.


Ο Διευθυντής του ΚΕΠΑ και του ΜΙΜ κ. Ντίνος Καθητζιώτης σημείωσε στην ομιλία του την ιδιαιτερότητα της τελετής αφού επρόκειτο για την πρώτη τελετή αποφοίτησης μετά την επανέναρξη λειτουργίας του Προγράμματος το Σεπτέμβριο του 2012, πέντε έτη μετά την αναστολή της λειτουργίας του. Ο κ. Καθητζιώτης ανέφερε ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες, για το ΚΕΠΑ και το ΜΙΜ δεν υπήρξε ούτε μια στιγμή αμφιβολίας για την επιτυχία του εγχειρήματος της επανέναρξης του Προγράμματος. ‘Πιστέψαμε στις δυνατότητες του ΜΙΜ και του προσωπικού του’ επεσήμανε ο κ. Καθητζιώτης και καταλήγοντας σημείωσε ότι όντως η πεποίθηση αυτή δικαιώθηκε. Γι’ αυτό και το ΚΕΠΑ συνεχίζει και εντείνει τις προσπάθειές του με την έναρξη νέου Προγράμματος το Σεπτέμβριο του 2013 και με την αναβάθμιση του Ινστιτούτου, το οποίο με την υπ’ Αρ. 75.439 Απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ημερομηνίας 10/07/2013, εντάχθηκε ως Δημόσια Σχολή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κατέληξε ο κ. Καθητζιώτης.


Κατά την τελετή προβλήθηκε οπτικοακουστικό υλικό, στο οποίο παρουσιάστηκαν οι απόψεις παλιών και νέων φοιτητών σχετικά με τα εφόδια που αποκόμισαν από τη φοίτησή τους στο ΜΙΜ, στιγμές από την καθημερινότητα του Προγράμματος και σύντομη ιστορική αναδρομή αναφορικά με την ίδρυση και λειτουργία του ΜΙΜ.


Φωτοβολταϊκά και Θερμικά Συστήματα

Μεσογειακό Ινστιτούτου Διεύθυνσης

Επιλογή Συνεργατών/ Εκπαιδευτών για τα προγράμματα του ΚΕΠΑ

Συνδέσου Ψηφιακά

To ΚΕΠΑ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Κυπριακή Πύλη Δια βίου Μάθησης

Εγγραφή στη λίστα Επαφών του Κέντρου Παραγωγικότητας

Ερωτηματολόγιο: Διερεύνηση Αναγκών Κατάρτισης

3cy-exports

Έργο Συγχρηματοδοτούμενο από Ελβετία

Ενημέρωσέ με

Διαδικτυακή Πύλη

Κάντο Ηλεκτρονικά

Ηλεκτρονικές Δεξιότητες για Όλους

Μια Παραγωγική Μέρα

Δημόσιες Συβάσεις

Εργαλεία Καριέρας για ένα δυνατό Βιογραφικό

Διαγωνισμός Euroskills Κύπρος

Ευρωπαϊκό Κέντρο Επιχειρηματικής Στήριξης Κύπρου

Εθνική Έρευνα για τη διατροφή του πληθυσμού της Κύπρου