Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Κέντρο Παραγωγικότητας
Βρίσκεστε στη σελίδα: Αρχική Σελίδα Ανακοινώσεις/Εκδηλώσεις/Δελτία Τύπου 4/12/2015, Πρόσκληση για την ημερίδα:«Europass και Επαγγελματικός Προσανατολισμός»

Ανακοινώσεις/Εκδηλώσεις/Δελτία Τύπου


4/12/2015, Πρόσκληση για την ημερίδα:«Europass και Επαγγελματικός Προσανατολισμός»Το Κέντρο Παραγωγικότητας, ως το Εθνικό Κέντρο Europass (ΕΚΕ) Κύπρου, διοργανώνει δωρεάν ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Europass και Επαγγελματικός Προσανατολισμός». Η ημερίδα απευθύνεται σε Συμβούλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού και άλλους επαγγελματίες που ασχολούνται με συναφή θέματα.


Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, σύμβουλοι, εξειδικευμένοι σε θέματα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, θα ενημερώσουν τους συμμετέχοντες για την πρωτοβουλία Europass, τα εργαστήρια που διοργανώνει το ΕΚΕ Κύπρου για τη δημιουργία του Ευρωπαϊκού Βιογραφικού Σημειώματος Europass, την επιτυχή αντιμετώπιση μιας συνέντευξης εργασίας καθώς και για την αυτοαξιολόγηση, διάγνωση και βελτίωση των προσωπικών δεξιοτήτων (soft skills).


Επιπρόσθετα, θα γίνει παρουσίαση από τον κ. Νίκο Σταθόπουλο, Σύμβουλο Σταδιοδρομίας, με θέμα «Οι προκλήσεις του Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε καιρούς μεγάλων αλλαγών».


Η ημερίδα θα κλείσει με ανταλλαγή απόψεων για τη διερεύνηση νέων πρωτοβουλιών που το ΕΚΕ Europass θα μπορούσε να αναλάβει για τη στήριξη των Συμβούλων, στο σημαντικό έργο που επιτελούν.


Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015, μεταξύ των ωρών 15:00 – 18:30 στο ξενοδοχείο “Semeli” στη Λευκωσία.Θα ακολουθήσει Δεξίωση.
Για δηλώσεις συμμετοχής κάνετε κλικ εδώ


Με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής ΕπιτροπήςΦωτοβολταϊκά και Θερμικά Συστήματα

Μεσογειακό Ινστιτούτου Διεύθυνσης

Επιλογή Συνεργατών/ Εκπαιδευτών για τα προγράμματα του ΚΕΠΑ

Συνδέσου Ψηφιακά

To ΚΕΠΑ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Κυπριακή Πύλη Δια βίου Μάθησης

Εγγραφή στη λίστα Επαφών του Κέντρου Παραγωγικότητας

Ερωτηματολόγιο: Διερεύνηση Αναγκών Κατάρτισης

3cy-exports

Έργο Συγχρηματοδοτούμενο από Ελβετία

Ενημέρωσέ με

Διαδικτυακή Πύλη

Κάντο Ηλεκτρονικά

Ηλεκτρονικές Δεξιότητες για Όλους

Μια Παραγωγική Μέρα

Δημόσιες Συβάσεις

Εργαλεία Καριέρας για ένα δυνατό Βιογραφικό

Διαγωνισμός Euroskills Κύπρος

Ευρωπαϊκό Κέντρο Επιχειρηματικής Στήριξης Κύπρου

Εθνική Έρευνα για τη διατροφή του πληθυσμού της Κύπρου