Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Τμήμα Κοινωνικής Ενσωμάτωσης Ατόμων με Αναπηρίες

Πού θα μας βρείτε


Πού βρίσκεται το Τμήμα Κοινωνικής Ενσωμάτωσης Ατόμων με Αναπηρίες

  • Από τον κυκλικό κόμβο των Λατσιών, και με κατεύθυνση προς το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας (οδός Καλαμών), θα συναντήσετε τον κυκλικό κόμβο του Νοσοκομείου.
  • Θα στρίψετε δεξιά (προς το Γέρι) και σε 500 μέτρα περίπου θα συναντήσετε ένα μικρό κυκλικό κόμβο, όπου αριστερά είναι η Λεωφόρος Μακαρίου ΙΙΙ και δεξιά η Λεωφόρος Γιάννου Κρανιδιώτη. Θα κατευθυνθείτε αριστερά στην Λεωφόρο Μακαρίου ΙΙΙ (προς Λαϊκή Sporting Club).
  • Σε περίπου 1 χιλιόμετρο στα αριστερά σας, επί της Λεωφόρου Μακαρίου ΙΙΙ βρίσκεται το Τμήμα μας. (4η στροφή αριστερά, Λεωφ. Μακαρίου και Νίκου Ευαγόρου, γωνιακό).

Πού θα σταθμεύσετε

  • Η πάροδος Νίκου Ευαγόρου στη γωνία της οποίας βρίσκεται το Τμήμα μας είναι αδιέξοδο, έτσι οι επισκέπτες του Τμήματος μπορούν να σταθμεύουν εκεί χωρίς εμπόδια και περιορισμούς.
  • Το Τμήμα μας έχει 3 εισόδους. Η είσοδος επί της Νίκου Ευαγόρου είναι πλήρως προσβάσιμη για Άτομα με Αναπηρίες και οδηγεί τόσο κατευθείαν στο εσωτερικό του κτηρίου όσο και στις υπόλοιπες εισόδους.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΑΙΜΙΑ

Παροχής Υποστηρικτικών Υπηρεσιών στα πλαίσια της υλοποίησης του έργου «Αποϊδρυματοποίηση 8 Ατόμων με πολύ σοβαρές αναπηρίες από το θάλαμο 14 του νοσοκομείου Αθαλάσσας».

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

katoikies

Διαγωνισμος για Αγορά Υπηρεσιών Ψυχολόγων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ

Σχέδια για παροχή χορηγίας σε οργανώσεις για προγράμματα κατάρτισης ατόμων με αναπηρίες και για προγράμματα κατάρτισης επαγγελματιών για την αναπηρία

Ευρωπαική Κάρτα Αναπηρίας

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΕΑΑ

W3C - WCAG 2.0

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΕ

Οδηγός για ενιαίας αγοράς της ΕΕ

ΠΕΡΙ ΚΥΠΡΟΥ

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ