Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Τμήμα Κοινωνικής Ενσωμάτωσης Ατόμων με Αναπηρίες

Πού θα μας βρείτε


Πού βρίσκεται το Τμήμα Κοινωνικής Ενσωμάτωσης Ατόμων με Αναπηρίες

  • Από τον κυκλικό κόμβο των Λατσιών, και με κατεύθυνση προς το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας (οδός Καλαμών), θα συναντήσετε τον κυκλικό κόμβο του Νοσοκομείου.
  • Θα στρίψετε δεξιά (προς το Γέρι) και σε 500 μέτρα περίπου θα συναντήσετε ένα μικρό κυκλικό κόμβο, όπου αριστερά είναι η Λεωφόρος Μακαρίου ΙΙΙ και δεξιά η Λεωφόρος Γιάννου Κρανιδιώτη. Θα κατευθυνθείτε αριστερά στην Λεωφόρο Μακαρίου ΙΙΙ (προς Λαϊκή Sporting Club).
  • Σε περίπου 1 χιλιόμετρο στα αριστερά σας, επί της Λεωφόρου Μακαρίου ΙΙΙ βρίσκεται το Τμήμα μας. (4η στροφή αριστερά, Λεωφ. Μακαρίου και Νίκου Ευαγόρου, γωνιακό).

Πού θα σταθμεύσετε

  • Η πάροδος Νίκου Ευαγόρου στη γωνία της οποίας βρίσκεται το Τμήμα μας είναι αδιέξοδο, έτσι οι επισκέπτες του Τμήματος μπορούν να σταθμεύουν εκεί χωρίς εμπόδια και περιορισμούς.
  • Το Τμήμα μας έχει 3 εισόδους. Η είσοδος επί της Νίκου Ευαγόρου είναι πλήρως προσβάσιμη για Άτομα με Αναπηρίες και οδηγεί τόσο κατευθείαν στο εσωτερικό του κτηρίου όσο και στις υπόλοιπες εισόδους.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

Προσωπικά Δεδομένα

corona virus

Υποστηριζόμενη Διαβίωση

Αγορά Φροντιστών

Κέντρο Αυτισμού

Ευρωπαική Κάρτα Αναπηρίας

W3C - WCAG 2.0

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ασφαλές Διαδίκτυο

Οδηγός για ενιαίας αγοράς της ΕΕ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΕ

ΠΕΡΙ ΚΥΠΡΟΥ

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Ασφαλές Διαδίκτυο

Ασφαλές Διαδίκτυο

Ασφαλές Διαδίκτυο