Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Τμήμα Κοινωνικής Ενσωμάτωσης Ατόμων με Αναπηρίες

Τελευταία Νέα


ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ
ΣΕ ΑΙΜΟΚΑΘΑΙΡΟΜΕΝΟΥΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΕΙΣΑνακοινώνεται η έναρξη λειτουργίας του νέου Σχεδίου Παροχής Επιδόματος Διακίνησης σε Αιμοκαθαιρόμενους Νεφροπαθείς, που εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο στις 17.11.2015.

Δικαιούχοι του Σχεδίου είναι χρόνια νεφροπαθείς που, όπως πιστοποιείται από τις Ιατρικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, είναι ενταγμένοι σε μόνιμο και τακτικό πρόγραμμα αιμοκαθάρσεων στις μονάδες αιμοκάθαρσης των δημόσιων νοσηλευτηρίων.

Το επίδομα ανέρχεται σε €51 μηνιαίως για τους δικαιούχους που διαμένουν μόνιμα εντός Δήμων και σε €102 μηνιαίως για τους δικαιούχους που διαμένουν μόνιμα εντός Κοινοτήτων.

Το νέο Σχέδιο μαζί με το έντυπο αίτησης έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος Κοινωνικής Ενσωμάτωσης Ατόμων με Αναπηρίες www.mlsi.gov.cy/dsid
Έντυπα αίτησης μπορούν επίσης να εξασφαλιστούν από τα κεντρικά γραφεία του Τμήματος στη Λεωφόρο Μακαρίου ΙΙΙ 67 στα Λατσιά, καθώς και από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη σε όλες τις πόλεις.
7 Δεκεμβρίου 2015


Σχετικά Αρχεία:

Κατεβάστε το αρχείο Word Ανακοίνωση νέου ΕΔΑ.doc


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΑΙΜΙΑ

Παροχής Υποστηρικτικών Υπηρεσιών στα πλαίσια της υλοποίησης του έργου «Αποϊδρυματοποίηση 8 Ατόμων με πολύ σοβαρές αναπηρίες από το θάλαμο 14 του νοσοκομείου Αθαλάσσας».

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

katoikies

Διαγωνισμος για Αγορά Υπηρεσιών Ψυχολόγων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ

Σχέδια για παροχή χορηγίας σε οργανώσεις για προγράμματα κατάρτισης ατόμων με αναπηρίες και για προγράμματα κατάρτισης επαγγελματιών για την αναπηρία

Ευρωπαική Κάρτα Αναπηρίας

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΕΑΑ

W3C - WCAG 2.0

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΕ

Οδηγός για ενιαίας αγοράς της ΕΕ

ΠΕΡΙ ΚΥΠΡΟΥ

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ