Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Κέντρο Παραγωγικότητας

Εργαστήρια " Η Παραγωγικότητα στην Εκπαίδευση"Στο πλαίσιο του έργου «Ενσωμάτωση της έννοιας της παραγωγικότητας στην Εκπαίδευση», που υλοποιείται κάτω από τον Άξονα 3 «Ανάπτυξη κουλτούρας παραγωγικότητας», του Εθνικού Προγράμματος Παραγωγικότητας, πραγματοποιήθηκαν τον Ιούνιο και Σεπτέμβριο του 2008 εργαστήρια με θέμα «Η παραγωγικότητα στην εκπαίδευση» τα οποία απευθύνονταν σε εκπαιδευτικούς της Δημοτικής, Μέσης, και Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης. Στα εργαστήρια συμμετείχαν συνολικά 123 εκπαιδευτικοί.

Στο πλαίσιο των εργαστηρίων οι εκπαιδευτικοί ενημερώθηκαν για την έννοια και τη σημασία της παραγωγικότητας, για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου, καθώς και για το Εθνικό Πρόγραμμα Παραγωγικότητας και το στρατηγικό στόχο που έχει θέσει η Κύπρος. Παράλληλα, οι εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να διερευνήσουν συλλογικά τρόπους ευαισθητοποίησης των μαθητών στο θέμα της παραγωγικότητας.

Τα εργαστήρια αποτέλεσαν ένα πολύτιμο πρώτο βήμα στην υλοποίηση του έργου αφού τα πορίσματά τους αξιοποιούνται από το Κέντρο Παραγωγικότητας και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού για την επεξεργασία των μελλοντικών δράσεων στο πλαίσιο του έργου.


Πορίσματα των Εργαστηρίων


Παραρτήματα των Πορισμάτων
Ψηφιακές Δεξιότητες

Μεσογειακό Ινστιτούτου Διεύθυνσης

Συνδέσου Ψηφιακά

Φωτοβολταϊκά και Θερμικά Συστήματα

3cy-exports

Εγγραφή στη λίστα Επαφών του Κέντρου Παραγωγικότητας

Επιλογή Συνεργατών/ Εκπαιδευτών για τα προγράμματα του ΚΕΠΑ / MIM

Έργο Συγχρηματοδοτούμενο από Ελβετία

Ενημέρωσέ με

Ερωτηματολόγιο: Διερεύνηση Αναγκών Κατάρτισης

Διαδικτυακή Πύλη

To ΚΕΠΑ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Κυπριακή Πύλη Δια βίου Μάθησης

Κάντο Ηλεκτρονικά

Μια Παραγωγική Μέρα

Δημόσιες Συβάσεις

Διαγωνισμός Euroskills Κύπρος

Enterprise Europe Network