Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Κέντρο Παραγωγικότητας
Βρίσκεστε στη σελίδα: Αρχική Σελίδα Ανακοινώσεις/Εκδηλώσεις/Δελτία Τύπου 01/06/2016, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΒΑ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ (Πρώτη Φάση επιλογής)

Ανακοινώσεις/Εκδηλώσεις/Δελτία Τύπου


01/06/2016, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΒΑ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ (Πρώτη Φάση επιλογής)ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΥΠΡΟΥ


Το Μεσογειακό Ινστιτούτο Διεύθυνσης (ΜΙΔ) υπενθυμίζει τους ενδιαφερόμενους νέους πτυχιούχους ότι οι αιτήσεις για το διεθνές Πρόγραμμα ΜΒΑ 2016-2017 (Πρώτη Φάση επιλογής) θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 27 Ιουνίου 2016. Η δε γραπτή εξέταση για εισδοχή στο Πρόγραμμα θα διεξαχθεί στις 30 Ιουνίου 2016. Στην Πρώτη Φάση θα επιλεγούν μέχρι είκοσι (20) φοιτητές στους οποίους και θα προσφερθεί θέση στο Πρόγραμμα.


Στόχος του αγγλόφωνου, πλήρους φοίτησης Προγράμματος ΜΒΑ του ΜΙΔ είναι να προσφέρει στους νέους πτυχιούχους τόσο ακαδημαϊκή μόρφωση σε επίκαιρα θέματα Διεύθυνσης όσο και την ευκαιρία να αναπτύξουν επαγγελματικές διευθυντικές δεξιότητες στις πραγματικές συνθήκες της αγοράς εργασίας της Κύπρου, μέσω πρακτικής κατάρτισης (internship) σε διάφορες επιχειρήσεις / οργανισμούς / κυβερνητικά τμήματα, καθιστώντας τους έτσι περισσότερο ελκυστικούς προς δυνητικούς εργοδότες.


Το Πρόγραμμα είναι δομημένο σε τρία τρίμηνα. Αρχίζει τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 και ολοκληρώνεται το Σεπτέμβριο του 2017. Ο μέγιστος αριθμός φοιτητών που γίνονται δεκτοί στο Πρόγραμμα είναι 40. Τα δίδακτρα του Προγράμματος είναι €3.426 με δυνατότητα φοιτητικής χορηγίας και καταβάλλονται σε ισόποσες δόσεις ανά τρίμηνο.


Στο Πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν πτυχιούχοι οποιουδήποτε κλάδου. Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν μια θέση στο Πρόγραμμα πρέπει να υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΜΙΔ: www.mim.ac.cy το αργότερο μέχρι την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016. Για τις αιτήσεις που θα υποβληθούν μετά τις 27 Ιουνίου 2016 και μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου 2016 (Δεύτερη Φάση επιλογής) η γραπτή εξέταση θα διεξαχθεί στις 6 Σεπτεμβρίου 2016.


Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Προϊστάμενο του ΜΙΔ, κ. Άκη Νικολαΐδη, τηλ. 22806117 και ηλεκτρονική διεύθυνση knicolaides@kepa.mlsi.gov.cy ή στη Λειτουργό του ΜΙΔ, κ. Σοφία Ευριπίδου τηλ. 22806166 και ηλεκτρονική διεύθυνση sevripidou@kepa.mlsi.gov.cy.
Μεσογειακό Ινστιτούτου Διεύθυνσης

Συνδέσου Ψηφιακά

Ψηφιακές Δεξιότητες

Φωτοβολταϊκά και Θερμικά Συστήματα

3cy-exports

Εγγραφή στη λίστα Επαφών του Κέντρου Παραγωγικότητας

Επιλογή Συνεργατών/ Εκπαιδευτών για τα προγράμματα του ΚΕΠΑ / MIM

Έργο Συγχρηματοδοτούμενο από Ελβετία

Ενημέρωσέ με

Ερωτηματολόγιο: Διερεύνηση Αναγκών Κατάρτισης

Διαδικτυακή Πύλη

To ΚΕΠΑ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Κυπριακή Πύλη Δια βίου Μάθησης

Κάντο Ηλεκτρονικά

Μια Παραγωγική Μέρα

Δημόσιες Συβάσεις

Διαγωνισμός Euroskills Κύπρος

Enterprise Europe Network