Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Κέντρο Παραγωγικότητας
Βρίσκεστε στη σελίδα: Αρχική Σελίδα Ανακοινώσεις/Εκδηλώσεις/Δελτία Τύπου Παράταση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στον 4ο Διαγωνισμό "Η Παραγωγικότητα στην Εκπαίδευση", μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2012

Ανακοινώσεις/Εκδηλώσεις/Δελτία Τύπου


Παράταση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στον 4ο Διαγωνισμό "Η Παραγωγικότητα στην Εκπαίδευση", μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2012


Το Κέντρο Παραγωγικότητας και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνουν ότι η τελευταία ημερομηνία για υποβολή συμμετοχής στον 4ο Διαγωνισμό «Η Παραγωγικότητα στην Εκπαίδευση» παρατείνεται μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2012.


Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν ομάδες αποτελούμενες από μαθητές και εκπαιδευτικούς. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν συμμετοχή στο διαγωνισμό για υλοποίηση εργασίας στο θεματικό αντικείμενο «καλύτερη αξιοποίηση του διδακτικού χρόνου», η οποία θα δώσει την ευκαιρία σε μαθητές και εκπαιδευτικούς να έρθουν σε επαφή με την έννοια της παραγωγικότητας και τους παράγοντες που την επηρεάζουν και θα συμβάλει στη διαμόρφωση από τους μαθητές θετικής στάσης και συμπεριφοράς ως προς την παραγωγικότητα.


Η προκήρυξη και τα σχετικά έντυπα του Διαγωνισμού βρίσκονται και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (www.moec.gov.cy).


Για περισσότερες πληροφορίες ή/και προμήθεια εντύπων μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Λειτουργό Παραγωγικότητας, κο Δάφνη Κουδουνάρη, τηλ.: 22806108, φαξ: 22376872 και e-mail: dcoudounaris@kepa.mlsi.gov.cy.
Ψηφιακές Δεξιότητες

Μεσογειακό Ινστιτούτου Διεύθυνσης

Συνδέσου Ψηφιακά

Φωτοβολταϊκά και Θερμικά Συστήματα

3cy-exports

Εγγραφή στη λίστα Επαφών του Κέντρου Παραγωγικότητας

Επιλογή Συνεργατών/ Εκπαιδευτών για τα προγράμματα του ΚΕΠΑ / MIM

Έργο Συγχρηματοδοτούμενο από Ελβετία

Ενημέρωσέ με

Ερωτηματολόγιο: Διερεύνηση Αναγκών Κατάρτισης

Διαδικτυακή Πύλη

To ΚΕΠΑ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Κυπριακή Πύλη Δια βίου Μάθησης

Κάντο Ηλεκτρονικά

Μια Παραγωγική Μέρα

Δημόσιες Συβάσεις

Διαγωνισμός Euroskills Κύπρος

Enterprise Europe Network