Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Κέντρο Παραγωγικότητας
Βρίσκεστε στη σελίδα: Αρχική Σελίδα Ανακοινώσεις/Εκδηλώσεις/Δελτία Τύπου 15/06/2017, Ημερίδα για την προώθηση της Νεανικής Επιχειρηματικότητας. Προοπτικές για νέους επιχειρηματίες και χρηματοδοτικά μέσα, Τρίτη 27 Ιουνίου 2017, ώρα 9.00π.μ. - 12.45μ.μ.

Ανακοινώσεις/Εκδηλώσεις/Δελτία Τύπου


15/06/2017, Ημερίδα για την προώθηση της Νεανικής Επιχειρηματικότητας. Προοπτικές για νέους επιχειρηματίες και χρηματοδοτικά μέσα, Τρίτη 27 Ιουνίου 2017, ώρα 9.00π.μ. - 12.45μ.μ.


Στο πλαίσιο των δράσεων του έργου EwasteR* για την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας στον τομέα των ηλεκτρονικών αποβλήτων διοργανώνεται ημερίδα ενημέρωσης και ανταλλαγής καλών πρακτικών σχετικά με τις προοπτικές επιχειρηματικότητας και τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά μέσα τόσο στον τομέα E-waste όσο και σε οποιονδήποτε άλλον τομέα της οικονομίας.


Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017, από τις 9.00π.μ μέχρι τις 12.45μ.μ στα Κεντρικά Γραφεία του Κέντρου Παραγωγικότητας, Λεωφόρος Καλλιπόλεως 77, 2100 Αγλαντζιά.


Την ημερίδα καλούνται να παρακολουθήσουν νέοι επιχειρηματίες, φοιτητές, άνεργοι και γενικότερα άτομα που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση είτε στον τομέα των ηλεκτρονικών αποβλήτων είτε σε οποιονδήποτε άλλον τομέα της οικονομίας.


Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την Ανώτερη Λειτουργό Παραγωγικότητας κα Μαρία Νικολάου Χρίστου, τηλ. 22806115, email: mnicolaou@kepa.mlsi.gov.cy ή τον Εκπαιδευτή κ. Γιαννάκη Ιωάννου, τηλ. 25873516, email:yioannou@kepa.mlsi.gov.cy


Σχετικά Αρχεία:

Κατεβάστε το αρχείο Acrobat Δελτίο Τύπου.pdf
Κατεβάστε το αρχείο Word Έντυπο Εγγραφής.doc
Κατεβάστε το αρχείο Acrobat Πρόσκληση.pdf
Κατεβάστε το αρχείο Acrobat Πρόγραμμα Ημερίδας.pdfΨηφιακές Δεξιότητες

Μεσογειακό Ινστιτούτου Διεύθυνσης

Συνδέσου Ψηφιακά

Φωτοβολταϊκά και Θερμικά Συστήματα

3cy-exports

Εγγραφή στη λίστα Επαφών του Κέντρου Παραγωγικότητας

Επιλογή Συνεργατών/ Εκπαιδευτών για τα προγράμματα του ΚΕΠΑ / MIM

Έργο Συγχρηματοδοτούμενο από Ελβετία

Ενημέρωσέ με

Ερωτηματολόγιο: Διερεύνηση Αναγκών Κατάρτισης

Διαδικτυακή Πύλη

To ΚΕΠΑ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Κυπριακή Πύλη Δια βίου Μάθησης

Κάντο Ηλεκτρονικά

Μια Παραγωγική Μέρα

Δημόσιες Συβάσεις

Διαγωνισμός Euroskills Κύπρος

Enterprise Europe Network