ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Ανακοινώσεις/Εκδηλώσεις/Δελτία Τύπου


27/05/2016, Δελτίο Τύπου: Κυπριακή Πύλη Διά Βίου Μάθησης. Ενδιαφέρει επιχειρηματίες, εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, άνεργους και οποιοδήποτε πολίτη

Το Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου (ΚΕΠΑ) ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας της νέας Διαδικτυακής Υπηρεσίας «Κυπριακή Πύλη Διά Βίου Μάθησης», η οποία αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του Έργου «Δικτυωθείτε και Εξελιχθείτε», το οποίο συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά την Προγραμματική Περίοδο 2007-2013.


Η ανάπτυξη και λειτουργία της νέας Διαδικτυακής Υπηρεσίας προσφέρεται δωρεάν και εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας του ΚΕΠΑ για προώθηση της Διά Βίου Μάθησης στον τόπο μας. Η διεύθυνση της ιστοσελίδας είναι: www.kepa.gov.cy/mathisi


Η εν λόγω Υπηρεσία θα περιλαμβάνει ευρετήριο προγραμμάτων κατάρτισης που προσφέρονται στην Κύπρο από ιδιωτικά και δημόσια ιδρύματα και θα παρέχει στα μέλη της (επιχειρηματία, εργαζόμενο, αυτοαπασχολούμενο, άνεργο και στον οποιοδήποτε πολίτη) μια ολοκληρωμένη υπηρεσία προσωπικής και εξατομικευμένης ενημέρωσης για θέματα που σχετίζονται με την περαιτέρω ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού στον τόπο μας. Τα εγγεγραμμένα μέλη της Υπηρεσίας θα έχουν τη δυνατότητα να καθορίζουν τα δικά τους πεδία ενδιαφερόντων (ευκαιρίες εκπαίδευσης και κατάρτισης ανά θεματική ενότητα) και να λαμβάνουν, έτσι, στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο, προσωπική ενημέρωση από ιδρύματα κατάρτισης και άλλους αρμόδιους οργανισμούς.


Η λειτουργία της Πύλης αναμένεται ότι θα συμβάλει ουσιαστικά στην καλύτερη ενημέρωση του πολίτη για τις δυνατότητες και ευκαιρίες επιμόρφωσης και κατάρτισης που προσφέρονται στην Κύπρο και θα βοηθήσει τους εγγεγραμμένους φορείς να μειώσουν σημαντικά το χρόνο και το κόστος που χρειάζονται για να ενημερώσουν τους πολίτες και για να προωθήσουν τις δραστηριότητές τους, βελτιώνοντας έτσι την παραγωγικότητά τους.


Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις επί των ανωτέρω ο Λειτουργός Παραγωγικότητας Α΄του ΚΕΠΑ κ. Νίκος Φιλίππου είναι στη διάθεσή σας στο τηλ. 22 806 111 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση nphilippou@kepa.mlsi.gov.cy.Σχετικά Αρχεία:
_______________________________________________
© 2011 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Κέντρο Παραγωγικότητας