ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Ανακοινώσεις/Εκδηλώσεις/Δελτία Τύπου


Δελτίο Τύπου: Τελετή αποφοίτησης των φοιτητών του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων 2012/2013 του Μεσογειακού Ινστιτούτου Διεύθυνσης του ΚΕΠΑΗ τελετή αποφοίτησης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15/11/2013, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων των Κεντρικών Γραφείων Διοίκησης της Τράπεζας Κύπρου στην παρουσία εκπροσώπου της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γενικών Διευθυντών και στελεχών Τμημάτων και Ημικρατικών Οργανισμών, καθηγητών και προσωπικού του Ινστιτούτου και συγγενών και φίλων των αποφοίτων.


Ο Διευθυντής του ΚΕΠΑ και του ΜΙΜ κ. Ντίνος Καθητζιώτης σημείωσε στην ομιλία του την ιδιαιτερότητα της τελετής αφού επρόκειτο για την πρώτη τελετή αποφοίτησης μετά την επανέναρξη λειτουργίας του Προγράμματος το Σεπτέμβριο του 2012, πέντε έτη μετά την αναστολή της λειτουργίας του. Ο κ. Καθητζιώτης ανέφερε ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες, για το ΚΕΠΑ και το ΜΙΜ δεν υπήρξε ούτε μια στιγμή αμφιβολίας για την επιτυχία του εγχειρήματος της επανέναρξης του Προγράμματος. ‘Πιστέψαμε στις δυνατότητες του ΜΙΜ και του προσωπικού του’ επεσήμανε ο κ. Καθητζιώτης και καταλήγοντας σημείωσε ότι όντως η πεποίθηση αυτή δικαιώθηκε. Γι’ αυτό και το ΚΕΠΑ συνεχίζει και εντείνει τις προσπάθειές του με την έναρξη νέου Προγράμματος το Σεπτέμβριο του 2013 και με την αναβάθμιση του Ινστιτούτου, το οποίο με την υπ’ Αρ. 75.439 Απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ημερομηνίας 10/07/2013, εντάχθηκε ως Δημόσια Σχολή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κατέληξε ο κ. Καθητζιώτης.


Κατά την τελετή προβλήθηκε οπτικοακουστικό υλικό, στο οποίο παρουσιάστηκαν οι απόψεις παλιών και νέων φοιτητών σχετικά με τα εφόδια που αποκόμισαν από τη φοίτησή τους στο ΜΙΜ, στιγμές από την καθημερινότητα του Προγράμματος και σύντομη ιστορική αναδρομή αναφορικά με την ίδρυση και λειτουργία του ΜΙΜ
Σχετικά Αρχεία:
_______________________________________________
© 2011 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Κέντρο Παραγωγικότητας