Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Κέντρο Παραγωγικότητας
Βρίσκεστε στη σελίδα: Αρχική Σελίδα Ανακοινώσεις/Εκδηλώσεις/Δελτία Τύπου Προκήρυξη Προγράμματος Μεσογειακού Ινστιτούτου Διεύθυνσης (ΜΙΔ), 2013-2014

Ανακοινώσεις/Εκδηλώσεις/Δελτία Τύπου


Προκήρυξη Προγράμματος Μεσογειακού Ινστιτούτου Διεύθυνσης (ΜΙΔ), 2013-2014


Το Μεσογειακό Ινστιτούτο Διεύθυνσης (ΜΙΔ), που είναι το διεθνές σκέλος του Κέντρου Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ), οργανώνει το 17ο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διεύθυνσης και Δημόσιας Διοίκησης 2013/2014.


Γενικός στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει στους εργαζομένους στον ιδιωτικό και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα την ευκαιρία να αποκτήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για μια διευθυντική καριέρα. Οι έννοιες της διευθυντικής, οι αναλυτικές μέθοδοι και οι τεχνικές άσκησης των λειτουργιών της διευθυντικής που αναπτύσσονται στο πρόγραμμα, παρέχουν στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να μπορούν να εκτελούν αποτελεσματικά τα διευθυντικά τους καθήκοντα.


Το πρόγραμμα, το οποίο αποτελείται από πέντε ενότητες, αρχίζει την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013 και οι διαλέξεις διεξάγονται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 5:00μ.μ. μέχρι τις 9:15μ.μ. Ο αριθμός των ατόμων που γίνονται δεκτά στο πρόγραμμα είναι 35. Το δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι €3.425,75 (1η, 2η και 3η ενότητα €734,70, 4η ενότητα €367,35 και 5η ενότητα €854,30).


Στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν πτυχιούχοι οποιουδήποτε κλάδου που απασχολούνται στον ιδιωτικό ή στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής, την οποία μπορούν να προμηθευτούν από τη Γραμματεία του ΜΙΔ, στα τηλέφωνα 22806128, 22806131 ή από την ιστοσελίδα μας και να την αποστείλουν στο ΜΙΔ μέχρι την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012.


Οι εισαγωγικές γραπτές εξετάσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012.


Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην υπεύθυνη του προγράμματος κα Κάτια Καλογέρη-Δημητρίου, τηλ. 22806180 και ηλεκτρονική διεύθυνση kkalogeri@kepa.mlsi.gov.cy ή στη Γραμματεία του ΜΙΔ.
Ψηφιακές Δεξιότητες

Μεσογειακό Ινστιτούτου Διεύθυνσης

Συνδέσου Ψηφιακά

Φωτοβολταϊκά και Θερμικά Συστήματα

3cy-exports

Εγγραφή στη λίστα Επαφών του Κέντρου Παραγωγικότητας

Επιλογή Συνεργατών/ Εκπαιδευτών για τα προγράμματα του ΚΕΠΑ / MIM

Έργο Συγχρηματοδοτούμενο από Ελβετία

Ενημέρωσέ με

Ερωτηματολόγιο: Διερεύνηση Αναγκών Κατάρτισης

Διαδικτυακή Πύλη

To ΚΕΠΑ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Κυπριακή Πύλη Δια βίου Μάθησης

Κάντο Ηλεκτρονικά

Μια Παραγωγική Μέρα

Δημόσιες Συβάσεις

Διαγωνισμός Euroskills Κύπρος

Enterprise Europe Network