Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Κέντρο Παραγωγικότητας
Βρίσκεστε στη σελίδα: Αρχική Σελίδα Ανακοινώσεις/Εκδηλώσεις/Δελτία Τύπου Τελετή Λήξης του 1ου Προγράμματος Κατάρτισης Εργοδηγών για την Οικοδομική Βιομηχανία

Ανακοινώσεις/Εκδηλώσεις/Δελτία Τύπου


Τελετή Λήξης του 1ου Προγράμματος Κατάρτισης Εργοδηγών για την Οικοδομική Βιομηχανία


Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (26.9.2011) η τελετή λήξης του 1ου Προγράμματος Κατάρτισης Εργοδηγών για την Οικοδομική Βιομηχανία 2010–2011, το οποίο εφαρμόζεται από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων μέσω του Κέντρου Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ) και επιχορηγείται από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού.


Το 1ο Πρόγραμμα Κατάρτισης Εργοδηγών ξεκίνησε ως πιλοτικό τον Ιανουάριο του 2010 και αποτελείται από 10 θεματικά προγράμματα ομαδοποιημένα σε τρεις εξαμηνιαίες ενότητες διάρκειας 606 ωρών. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με επιτυχία από 17 εργοδηγούς και η επιτυχία του οδήγησε στην έναρξη άλλων τριών προγραμμάτων κατάρτισης στη Λεμεσό και Λευκωσία.


Το Πρόγραμμα Κατάρτισης Εργοδηγών για την Οικοδομική Βιομηχανία σχεδιάστηκε από το ΚΕΠΑ και την ΟΣΕΟΚ και μαζί με το ξεχωριστό Πρόγραμμα Κατάρτισης Εργαζομένων Επιστατών που επίσης βρίσκεται σε λειτουργία, σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να ικανοποιήσουν τις μελλοντικές ανάγκες της οικοδομικής βιομηχανίας για παροχή τεχνικών γνώσεων, όσο και γνώσεων εποπτικής διεύθυνσης. Επόμενος στόχος προς επίτευξη του οποίου ήδη καταβάλλονται προσπάθειες, είναι οι επιτυχόντες των προγραμμάτων κατάρτισης του ΚΕΠΑ να πιστοποιούνται με βάση τα Πρότυπα Επαγγελματικά Προσόντα (ΠΕΠ) ως Εργοδηγοί στο Επίπεδο 4 των ΠΕΠ.


Σχετικά Αρχεία:
 ΚΕΠΑ Εργοδηγοί_260911.JPGΨηφιακές Δεξιότητες

Μεσογειακό Ινστιτούτου Διεύθυνσης

Συνδέσου Ψηφιακά

Φωτοβολταϊκά και Θερμικά Συστήματα

3cy-exports

Εγγραφή στη λίστα Επαφών του Κέντρου Παραγωγικότητας

Επιλογή Συνεργατών/ Εκπαιδευτών για τα προγράμματα του ΚΕΠΑ / MIM

Έργο Συγχρηματοδοτούμενο από Ελβετία

Ενημέρωσέ με

Ερωτηματολόγιο: Διερεύνηση Αναγκών Κατάρτισης

Διαδικτυακή Πύλη

To ΚΕΠΑ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Κυπριακή Πύλη Δια βίου Μάθησης

Κάντο Ηλεκτρονικά

Μια Παραγωγική Μέρα

Δημόσιες Συβάσεις

Διαγωνισμός Euroskills Κύπρος

Enterprise Europe Network