Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Κέντρο Παραγωγικότητας
Βρίσκεστε στη σελίδα: Αρχική Σελίδα Ανακοινώσεις/Εκδηλώσεις/Δελτία Τύπου 30/05/2016, Πιστοποίηση προσωπικού όσον αφορά σταθερό εξοπλισμό ψύξης, κλιματισμού και αντλιών θερμότητας, βάσει του εκτελεστικού κανονισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΕΕ) 2015/2067

Ανακοινώσεις/Εκδηλώσεις/Δελτία Τύπου


30/05/2016, Πιστοποίηση προσωπικού όσον αφορά σταθερό εξοπλισμό ψύξης, κλιματισμού και αντλιών θερμότητας, βάσει του εκτελεστικού κανονισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΕΕ) 2015/2067


Το Κέντρο Παραγωγικότητας έχει ορισθεί με διάταγμα του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος (περί Εκπομπών Ορισμένων Φθοριούχων Αερίων Θερμοκηπίου- Πιστοποίηση Επιχειρήσεων και προσωπικού όσον αφορά Σταθερό Εξοπλισμό Ψύξης, Κλιματισμού και Αντλιών Θερμότητας – του 2010) ως Φορέας Αξιολόγησης.


Το ΚΕΠΑ διοργανώνει σε εξαμηνιαία βάση την πιο πάνω αξιολόγηση στα εργαστήρια του στη Λευκωσία. Η αξιολόγηση περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος όπως απορρέει από το παράρτημα του κανονισμού (ΕΕ) 2015/2067 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 17ης Νοεμβρίου 2015 . Πρώην ΕΚ/303/2008.


Το κόστος συμμετοχής στην αξιολόγηση ανέρχεται στα €143 το άτομο, εφόσον συμπληρωθεί ομάδα 6 ενδιαφερομένων. Στην τιμή περιλαμβάνεται και ενημέρωση/επανάληψη διάρκειας 5 ωρών πριν την αξιολόγηση.Το ΚΕΠΑ παρέχει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις ή σε οργανισμούς, μετά από δική τους αίτηση, να αποταθούν για αξιολόγηση του προσωπικού τους σε χρόνο που θα συμφωνηθεί.Η επόμενη αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ πατήσετε εδώ
Ψηφιακές Δεξιότητες

Μεσογειακό Ινστιτούτου Διεύθυνσης

Συνδέσου Ψηφιακά

Φωτοβολταϊκά και Θερμικά Συστήματα

3cy-exports

Εγγραφή στη λίστα Επαφών του Κέντρου Παραγωγικότητας

Επιλογή Συνεργατών/ Εκπαιδευτών για τα προγράμματα του ΚΕΠΑ / MIM

Έργο Συγχρηματοδοτούμενο από Ελβετία

Ενημέρωσέ με

Ερωτηματολόγιο: Διερεύνηση Αναγκών Κατάρτισης

Διαδικτυακή Πύλη

To ΚΕΠΑ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Κυπριακή Πύλη Δια βίου Μάθησης

Κάντο Ηλεκτρονικά

Μια Παραγωγική Μέρα

Δημόσιες Συβάσεις

Διαγωνισμός Euroskills Κύπρος

Enterprise Europe Network