Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Κέντρο Παραγωγικότητας
Βρίσκεστε στη σελίδα: Αρχική Σελίδα Ανακοινώσεις/Εκδηλώσεις/Δελτία Τύπου Διοργάνωση Πιστοποιημένου Προγράμματος Φωτοβολταϊκών PVTRIN

Ανακοινώσεις/Εκδηλώσεις/Δελτία Τύπου


Διοργάνωση Πιστοποιημένου Προγράμματος Φωτοβολταϊκών PVTRIN

Contract N°: IEE/09/928/SI2.558379ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ PV-TRIN

Το ΕΤΕΚ σε συνεργασία με το Κέντρο Παραγωγικότητας και το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων για το πιλοτικό πρόγραμμα πιστοποίησης εγκαταστατών φωτοβολταϊκών συστημάτων που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο στα πλαίσια του έργου PVTRIN, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Ευφυής Ενέργεια για την Ευρώπη» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο χώρος διεξαγωγής του προγράμματος είναι τα Εργαστήρια Τεχνικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Λευκωσίας του Κέντρου Παραγωγικότητας Κύπρου, (Λεωφόρος Καλλιπόλεως 77, 2100 Αγλαντζιά). Το πιλοτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Ομάδα Φωτοβολταϊκής Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου. Η γλώσσα διεξαγωγής του προγράμματος θα είναι τα Ελληνικά. Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 54 ώρες εκ των οποίων οι 40 είναι μαθήματα στην αίθουσα και οι 14 ώρες πρακτική εξάσκηση. Τα θεωρητικά μαθήματα του πιλοτικού προγράμματος PVTRIN θα διεξαχθούν το Νοέμβριο 2012 (κάθε Τετάρτη ώρες 09.00-12.00), τον Δεκέμβριο 2012 (κάθε Δευτέρα και Τετάρτη ώρες 09.00-12.00) και Ιανουάριο του 2013 (κάθε Τετάρτη ώρες 09.00-12.00).


Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα, καλείστε να συμπληρώστε το έντυπο αίτησης που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του ΕΤΕΚ (http://www.etek.org.cy/) και πιο κάτω. Στο έντυπο αυτό θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πιλοτικό πρόγραμμα (απαραίτητα προσόντα, απαραίτητα πιστοποιητικά κλπ.). Η τελευταία προθεσμία υποβολής αίτησης είναι η Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012.

Ο τρόπος επιλογής των υποψηφίων που θα παρακολουθήσουν το πιλοτικό πρόγραμμα θα γίνει με αξιολόγηση αιτήσεων που θα ληφθούν από τους επιλέξιμους δικαιούχους από Επιτροπή Αξιολόγησης.


Ο συνολικός αριθμός συμμετεχόντων είναι 20.Σχετικά Αρχεία:

Κατεβάστε το αρχείο Acrobat PVTRIN info announcement.pdf
Κατεβάστε το αρχείο Acrobat ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ PVTRIN GR.pdf
Κατεβάστε το αρχείο Acrobat ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ PVTRIN ΕΝ.pdfΨηφιακές Δεξιότητες

Μεσογειακό Ινστιτούτου Διεύθυνσης

Συνδέσου Ψηφιακά

Φωτοβολταϊκά και Θερμικά Συστήματα

3cy-exports

Εγγραφή στη λίστα Επαφών του Κέντρου Παραγωγικότητας

Επιλογή Συνεργατών/ Εκπαιδευτών για τα προγράμματα του ΚΕΠΑ / MIM

Έργο Συγχρηματοδοτούμενο από Ελβετία

Ενημέρωσέ με

Ερωτηματολόγιο: Διερεύνηση Αναγκών Κατάρτισης

Διαδικτυακή Πύλη

To ΚΕΠΑ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Κυπριακή Πύλη Δια βίου Μάθησης

Κάντο Ηλεκτρονικά

Μια Παραγωγική Μέρα

Δημόσιες Συβάσεις

Διαγωνισμός Euroskills Κύπρος

Enterprise Europe Network