ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Ανακοινώσεις/Εκδηλώσεις/Δελτία Τύπου


24/06/2016, Παρουσίαση των Δράσεων του έργου Εrasmus+ «EVASKILLS - Αξιολογώντας τις κοινωνικές δεξιότητες των άνεργων νέων»
Το Κέντρο Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ), ως ο Συντονιστής του Erasmus+ Έργου «EVASKILLS – Αξιολογώντας τις κοινωνικές δεξιότητες των Άνεργων Νέων», διοργανώνει ενημερωτικές Ημερίδες για την παρουσίαση των Δράσεων και των Εργαλείων στην αξιολόγηση των κοινωνικών δεξιοτήτων που έχουν αναπτυχθεί στο πλαίσιο του Έργου. Οι Ημερίδες θα διεξαχθούν από τις 10.00 πμ μέχρι τις 1.00 μμ:


· τη Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016, στο Ξενοδοχείο Semeli στη Λευκωσία και


· την Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016, στο Ξενοδοχείο Ποσειδώνια στη Λεμεσό


Το Έργο EVASKILLS στοχεύει στη μεταφορά βέλτιστων πρακτικών που έχουν εφαρμοσθεί με επιτυχία σε κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αφορούν στην αξιολόγηση των κοινωνικών δεξιοτήτων (Soft Skills). Επιπλέον, στοχεύει στη βελτίωση των ευκαιριών απασχόλησης και κοινωνικής ενσωμάτωσης των νέων, τη βελτίωση του ρόλου των επαγγελματιών εκπαίδευσης και κατάρτισης και στην ευαισθητοποίηση των αρμοδίων για τη χάραξη πολιτικής που αφορούν την εκπαίδευση και την κατάρτιση.


Η Ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτές και επαγγελματίες στο χώρο της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και σε συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Λειτουργό Παραγωγικότητας του ΚΕΠΑ κ. Ανδρέα Στυλιανού στο τηλέφωνο 22806144 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο astylianou@kepa.mlsi.gov.cy.


Θα ακολουθήσει Δεξίωση.


Για δηλώσεις συμμετοχής κάνετε κλικ εδώ

Με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής ΕπιτροπήςΣχετικά Αρχεία:
_______________________________________________
© 2011 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Κέντρο Παραγωγικότητας