Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Κέντρο Παραγωγικότητας
Βρίσκεστε στη σελίδα: Αρχική Σελίδα Ανακοινώσεις/Εκδηλώσεις/Δελτία Τύπου Δελτίο Τύπου - Συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού WorldSkills Europe (WSE) στην Κύπρο, 29-30 Ιανουαρίου 2014

Ανακοινώσεις/Εκδηλώσεις/Δελτία Τύπου


Δελτίο Τύπου - Συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού WorldSkills Europe (WSE) στην Κύπρο, 29-30 Ιανουαρίου 2014


Πραγματοποιήθηκε στις 29 και 30 Ιανουαρίου στη Λευκωσία η 32η συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού WorldSkills Europe (WSE). Η Κύπρος είναι μέλος του Οργανισμού από το 2008 μέσω του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το οποίο εκπροσωπείται από το Κέντρο Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ), ενώ ο Διευθυντής του ΚΕΠΑ κ. Ντίνος Καθητζιώτης είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Στον Οργανισμό συμμετέχουν, πλην της Κύπρου, άλλες 25 ευρωπαϊκές χώρες.
Ο Οργανισμός WorldSkills Europe έχει σαν στόχο την ανάπτυξη και προώθηση των δεξιοτήτων. Κυριότερη δραστηριότητά του είναι η ανά διετία διοργάνωση των Διαγωνισμών Δεξιοτήτων Euroskills. Η Κύπρος συμμετείχε στους δύο τελευταίους Διαγωνισμούς, το 2010 και το 2012 ενώ προγραμματίζεται η συμμετοχή και στον επόμενο Διαγωνισμό που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο του 2014 στη Lille της Γαλλίας.
Στο πλαίσιο των εργασιών του Συμβουλίου συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα για τον επερχόμενο Διαγωνισμό, καθώς και θέματα σχεδιασμού και συντονισμού των εργασιών για την προετοιμασία των Διαγωνισμών μέχρι το 2020.
Ψηφιακές Δεξιότητες

Μεσογειακό Ινστιτούτου Διεύθυνσης

Συνδέσου Ψηφιακά

Φωτοβολταϊκά και Θερμικά Συστήματα

3cy-exports

Εγγραφή στη λίστα Επαφών του Κέντρου Παραγωγικότητας

Επιλογή Συνεργατών/ Εκπαιδευτών για τα προγράμματα του ΚΕΠΑ / MIM

Έργο Συγχρηματοδοτούμενο από Ελβετία

Ενημέρωσέ με

Ερωτηματολόγιο: Διερεύνηση Αναγκών Κατάρτισης

Διαδικτυακή Πύλη

To ΚΕΠΑ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Κυπριακή Πύλη Δια βίου Μάθησης

Κάντο Ηλεκτρονικά

Μια Παραγωγική Μέρα

Δημόσιες Συβάσεις

Διαγωνισμός Euroskills Κύπρος

Enterprise Europe Network