ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Ανακοινώσεις/Εκδηλώσεις/Δελτία Τύπου


Παράταση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στον 4ο Διαγωνισμό "Η Παραγωγικότητα στην Εκπαίδευση", μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2012


Το Κέντρο Παραγωγικότητας και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνουν ότι η τελευταία ημερομηνία για υποβολή συμμετοχής στον 4ο Διαγωνισμό «Η Παραγωγικότητα στην Εκπαίδευση» παρατείνεται μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2012.


Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν ομάδες αποτελούμενες από μαθητές και εκπαιδευτικούς. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν συμμετοχή στο διαγωνισμό για υλοποίηση εργασίας στο θεματικό αντικείμενο «καλύτερη αξιοποίηση του διδακτικού χρόνου», η οποία θα δώσει την ευκαιρία σε μαθητές και εκπαιδευτικούς να έρθουν σε επαφή με την έννοια της παραγωγικότητας και τους παράγοντες που την επηρεάζουν και θα συμβάλει στη διαμόρφωση από τους μαθητές θετικής στάσης και συμπεριφοράς ως προς την παραγωγικότητα.


Η προκήρυξη και τα σχετικά έντυπα του Διαγωνισμού βρίσκονται και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (www.moec.gov.cy).


Για περισσότερες πληροφορίες ή/και προμήθεια εντύπων μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Λειτουργό Παραγωγικότητας, κο Δάφνη Κουδουνάρη, τηλ.: 22806108, φαξ: 22376872 και e-mail: dcoudounaris@kepa.mlsi.gov.cy._______________________________________________
© 2011 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Κέντρο Παραγωγικότητας