Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Κέντρο Παραγωγικότητας
Βρίσκεστε στη σελίδα: Αρχική Σελίδα Ανακοινώσεις/Εκδηλώσεις/Δελτία Τύπου Δελτίο Τύπου: Τελετή Λήξης του Προγράμματος Προπαρασκευαστική Μαθητεία

Ανακοινώσεις/Εκδηλώσεις/Δελτία Τύπου


Δελτίο Τύπου: Τελετή Λήξης του Προγράμματος Προπαρασκευαστική ΜαθητείαΔελτίο Τύπου

Πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 20 Ιουνίου στη Λευκωσία και την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013 στη Λεμεσό οι τελετές λήξης και απονομής των Πιστοποιητικών επιτυχούς ολοκλήρωσης στους μαθητές που παρακολούθησαν το Πρόγραμμα της Προπαρασκευαστικής Μαθητείας στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου της Νέας Σύγχρονης Μαθητείας. Τα πιστοποιητικά απένειμαν ο Διευθυντής του Κέντρου Παραγωγικότητας κος Ντίνος Καθητζιώτης και οι Διευθύνοντες των Προγραμμάτων Λευκωσίας και Λεμεσού κύριοι Λάμπρος Μαρούλης και Κώστας Ιερείδης αντίστοιχα.


Στο χαιρετισμό του ο Διευθυντής του ΚΕΠΑ ανέφερε ότι η έναρξη της υλοποίησης του Έργου της Νέας Σύγχρονης Μαθητείας συνέπεσε με μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τον τόπο μας και σε πολλές περιπτώσεις για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που προέκυπταν το μόνο στήριγμα ήταν η δημιουργικότητα και η αφοσίωση των ανθρώπων που στελέχωσαν την Προπαρασκευαστική Μαθητεία αλλά και η δύναμη που αντλούνταν από τα ίδια τα παιδιά βλέποντάς τα να προοδεύουν και από πλευράς μαθησιακής αλλά κυρίως όσον αφορά τη συμπεριφορά τους. Παράλληλα, τόνισε ότι η αναβάθμιση του θεσμού της μαθητείας που επιχειρείται μέσα από την υλοποίηση της Νέας Σύγχρονης Μαθητείας γίνεται σε μια περίοδο που τα τεχνικά επαγγέλματα στον τόπο μας δημιουργούν περισσότερες προοπτικές απασχόλησης λόγω και των αναμενόμενων εξελίξεων σε σχέση με το Φυσικό Αέριο.


Οι απόφοιτοι της Προπαρασκευαστικής Μαθητείας έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν στον Κεντρικό Κορμό Μαθητείας ο οποίος προσφέρεται στις Τεχνικές Σχολές του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

1 Ιουλίου 2013Με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Κυπριακής Δημοκρατίας


Σχετικά Αρχεία:
 nicosia.JPG limassol.JPG Foto1.JPG Foto2.JPGΨηφιακές Δεξιότητες

Μεσογειακό Ινστιτούτου Διεύθυνσης

Συνδέσου Ψηφιακά

Φωτοβολταϊκά και Θερμικά Συστήματα

3cy-exports

Εγγραφή στη λίστα Επαφών του Κέντρου Παραγωγικότητας

Επιλογή Συνεργατών/ Εκπαιδευτών για τα προγράμματα του ΚΕΠΑ / MIM

Έργο Συγχρηματοδοτούμενο από Ελβετία

Ενημέρωσέ με

Ερωτηματολόγιο: Διερεύνηση Αναγκών Κατάρτισης

Διαδικτυακή Πύλη

To ΚΕΠΑ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Κυπριακή Πύλη Δια βίου Μάθησης

Κάντο Ηλεκτρονικά

Μια Παραγωγική Μέρα

Δημόσιες Συβάσεις

Διαγωνισμός Euroskills Κύπρος

Enterprise Europe Network